Mer information

Jag innehar spetskompetens inom t.ex. eco-driving, trafiksäkerhet, trafikförfattningar, kursplaner för körkort, interna utbildningar och fortbildningar från Trafikverket. Dessutom har jag samtliga behörigheter på körkortet.

Magnus behörigheter
Magnus utbildningar från Trafikverket

Hur går det till?

Eleven och handledaren sitter i framsätet. Jag sitter i baksätet och ger ett fiktivt körprov med analysering, resultat, sammanställning och råd. Därefter coachar jag er om körprovets kravnivå. Ni får konkret feedback med massor av specifika tips, råd och förbättringar för er körning kopplat till körkraven på Trafikverket. Givetvis får ni svar på alla era funderingar!

Magnus sitter i baksätet
Massor av tips och råd

Prisvärd tjänst

Alla som anlitat mig har blivit väldigt tacksamma, positivt överraskade och medvetna om hur körprovet på Trafikverket faktiskt går till. Ni blir helt enkelt mer förberedda och mindre nervösa inför körprovet.

Att komma ordentligt förberedd till körprovet sparar pengar och frustration. Köerna för omprov är idag fruktansvärt långa.

Om Körkontroll AB

Körprov.nu drivs av Körkontroll AB och ägs av Magnus Fors. Bolaget startade 2017 och har sitt säte i Hässelby. Körkontroll AB har ingen besökslokal. Vi träffas “på fältet”, vanligtvis IKEA Barkarby då jag arbetat i det området.

Pris

Först görs en analys av er körning, 550 kr för 45 min, precis som ett körprov.
Därefter kan man fortsätta att utvecklas för 600 kr/h (minutpris), så länge ni själva önskar.
Körkontroll AB innehar F-skattsedel och fakturan betalas via BankSwish eller BankGiro inom 7 dagar.
Kostnaden anges alltid inkl.moms. 

Kontakt

Öppet alla dagar. Föreslå gärna en tid ni önskar träffa mig.
Utgångspunkten är vid IKEA Barkarby på en tid som passar oss båda. (Annan plats enligt överenskommelse, då tillkommer rese-ersättning)
Maila, ring eller sms:a. Välkommen!

magnus@korkontroll.se

076-550 33 15

Godkänd för F-skatt
www.körprov.nu

Körkontroll AB, Magnus Fors
Org.nr. 559108-9684

Säte i Hässelby
076-550 33 15