TELEFON
076-550 33 15
ÖPPETTIDER
Alla dagar 10-21

COACHNING

Bli en säker och trygg handledare med hjälp av coachning från KörkortStockholm.

Har du som handledare tillräckliga kunskaper om Trafikverkets bedömningskriterier så att du kan övningsköra med din elev på rätt sätt? Har du aktuella kunskaper om rondellkörning och eco-driving? Kan du förmedla till din elev vad riskmedvetenhet och samspel innebär? Vad säger paragraferna om accelerationsfält egentligen?


KörkortStockholm har erfarenhet av 15 000 körprov och har där kunnat se att nästan alla övningskör på ett felaktigt sätt jämfört med kraven. Vårt mål är därför att hjälpa dig som handledare att kunna utbilda din elev på ett tryggt och säkert sätt för att nå upp till kursplanemålen för körkort.
Vi erbjuder en unik tjänst där vår utbildade coach pedagogiskt och tydligt ger Er tips och råd om hur ni lär eleven att ta snabba och korrekta beslut i hundratals olika situationer som trafiken utsätter er för. Vi går bl.a. igenom rätt körbeteende baserat på trafikförfattningar, regler, lagar samt olycksstatistik. Vi coachar er helt enkelt till att övningsköra på ett effektivt och målinriktat sätt.

Under coachningen kör ni med er egna bil som ni är vana att använda. Du som handledare sitter som vanligt bredvid, din elev kör och coachen från KörkortStockholm sitter i baksätet.
Om coachningen gäller MC kör coachen egen MC och kommunikation sker via intercom-system som KörkortStockholm tillhandahåller.

Vi rekommenderar att anlita oss när din elev har lärt sig att hantera fordonets gas, broms, koppling, dragläge, växling och har övat på mindre vägar. När vi träffas går vi tillsammans vidare med att lägga grunden till rätt körteknik och körbeteende redan från start. Ni tränar sen på detta i lugn och ro under er vanliga privata övningskörning. Vår erfarenhet är att det vanligtvis behövs endast 3-7 tillfällen med en total kostnad på ca 2000-7000 kr för att uppnå den nivå som krävs för godkänd uppkörning!

KörkortStockholm erbjuder också tjänsten “prova-på-uppkörning” om du och din elev vill få besked om ni har kommit så långt så att det finns möjlighet att klara det riktiga körprovet på Trafikverket.


PRIS: 890 kr/60 min eller 450 kr/30 min
BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Läs mer: Hur går det till