076-550 33 15
ÖPPETTIDER
Alla dagar 10-21

Prova-på-uppkörning

Upplev ett körprov, hos en utbildad körprov-förrättare, och få de bästa tipsen!


Har du övningskört ett tag men känner dig osäker på om du verkligen har lärt dig allt det du behöver för att klara uppkörningen? Är du nervös inför nya situationer och vill prova på hur det är att bli bedömd medan du kör?

KörkortStockholm erbjuder er tjänsten “prova-på-uppkörning” för bil eller MC som går till precis som ett vanligt körprov hos Trafikverket. Du kör, din handledare sitter bredvid och coachen från KörkortStockholm, som är utbildad Trafikinspektör, sitter i baksätet i er bil.

Under körningen blir du bedömd på samma sätt som hos Trafikverket men med den stora skillnaden att du blir uppmärksammad på dina eventuella svagheter INNAN det är dags för uppkörning. 2 av 3 övningskör så pass felaktigt att de blir underkända på körprovet och därför anser vi på KörkortStockholm att det är mycket bättre att göra misstagen hos oss än att riskera att göra dom på det riktiga provet. En misslyckad uppkörning blir snabbt en dyr uppkörning. Det kan kännas tråkigt att ha kuggat och självförtroendet kan svaja. Det är dessutom svårt att få ny tid.

Efter uppkörningen med KörkortStockholm utvärderar vi övningskörningen utifrån de föreskrifter, regler och krav som ställs för ett godkänt körprov. Vi går igenom de delmoment som behöver förbättras och ger dig maximalt med skräddarsydda tips och råd vad just du behöver träna eller tänka på inför ditt riktiga körprov.
Vi finns också tillhands med peppning före uppkörningen för att öka självförtroendet och justera körbeteendet.


PRIS:
890 kr/60 min eller 450kr/30 min

BOKA HÄR