076-550 33 15
ÖPPETTIDER
Alla dagar 10-21

HAR DU KÖRKORT

Känner du obehag i trafiken eller undviker du bilkörning av rädsla…

 

Att vara rädd eller känna olust inför att ge sig ut i trafiken är inget ovanligt. Kanske har man helt enkelt inte behövt köra bil på länge eller så har man varit med om någon jobbig trafik-händelse som gjort att man hållit sig borta från vägarna. Oavsett vad orsaken är så blir det för de allra flesta en nedåtgående spiral där det blir läskigare och läskigare att ta bege sig ut ju längre man väntar…

 

Vi på Körkort Stockholm upplever körning som något trevligt, roligt och en känsla av frihet. Vi vill inte att du ska tvingas låta bilen stå när du faktiskt behöver den, på grund av rädsla. Med vår tjänst “Var inte rädd – du kan köra bil” står vi redo att hjälpa dig övervinna rädslan. Vi hjälper till med stöttning, tips och råd för att få dig att känna dig säker som förare igen. Det kan vara allt ifrån hur bilen faktiskt fungerar till att komma ihåg regler. Men framförallt vill vi hjälpa till att se på trafiken på ett sätt som gör den mindre “jobbig” att köra i.

Eftersom rädsla är något som är unikt för varje människa går vi under vårt första möte igenom hur du tänker och känner kring bilkörning och olika trafikmoment. Detta för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Du bokar sedan den här tjänsten vid hur många tillfällen du vill, hela vägen fram till att du känner dig tillräckligt trygg igen!

PRIS: 299kr / 30min

 

BOKA HÄR