TELEFON
076-550 33 15
ÖPPETTIDER
Alla dagar 10-21

HUR GÅR DET TILL?

Övningskörning med utbildad Trafikinspektör i baksätet.

Att anlita KörkortStockholm betyder att ni får dom värdefulla tipsen exakt HUR ni ska öva för att få godkänt resultat på körprovet.

När vi träffas första gången går vi tillsammans igenom ett kort avtal. Det innehåller förtydliganden om att det är handledaren som är ansvarig för körningen. Precis som vanlig privat övningskörning.

Under vår session övningskör sen eleven med sin handledare, i egen bil (eller MC) som man är van vid. KörkortStockholm sitter i baksätet och poängterar/noterar felbeteenden i körningen. Utifrån det förklaras sedan pedagogiskt hur man ska köra istället, för att följa kraven, reglerna, kursplanen och föreskrifterna för körkort.
Efter sessionen fortsätter ni sedan träna själva på momenten som behöver förbättras.

Då vi vet att nästan alla, tyvärr, tränar in felaktiga beteenden, jämfört med vad som är kravet från föreskrifter, så rekommenderar vi att ni anlitar oss i början av övningskörningen, för att öva rätt redan från start. Sen är det ni som avgör hur många tillfällen ni önskar, de flesta klarar sig hela vägen till godkänd uppkörning genom att träffa oss bara 2-5 tillfällen!