TELEFON
076-550 33 15
ÖPPETTIDER
Alla dagar 10-21

KÖRKORT STOCKHOLM

En del väljer att enbart övningsköra på trafikskola, en del att endast att övningsköra privat. Privat övningskörning är billigast, men risken att underkännas på körprovet är väldigt hög. Traditionell övningskörning i trafikskola är ofta bra, men blir tyvärr snabbt dyrt.
Oavsett vilket alternativ man väljer, eller om man kombinerar dom båda, så finns KörkortStockholm här som ett stöd hela vägen fram till körkortet.

Att under övningskörningstiden komplettera med hjälp av KörkortStockholm innebär att du som handledare får de bästa tipsen och råden för hur du på ett snabbt, effektivt och billigt sätt kan guida din elev till ett godkänt körprov. Många tror att uppkörningen är svår och komplicerad men vi vet att har man bara övat på rätt saker och på rätt sätt blir det tämligen enkelt!

KörkortStockholm drivs av Körkontroll AB och ägs av Magnus Fors. Magnus har många års arbetslivserfarenhet på Trafikverket som förarprövare/trafikinspektör och har bedömt 15 000 körprov. KörkortStockholms vision är att göra övningskörningen resultatinriktad, målmedveten, kostnadseffektiv och rolig! 

Välkommen till det smarta sättet att klara uppkörningen. Det börjar idag.