TELEFON
076-550 33 15
ÖPPETTIDER
Alla dagar 10-21

KÖRKORT STOCKHOLM

Arbetslivserfarenhet från Trafikverket: Körkortsaspiranter har i allmänhet övningskört mycket och länge, men tyvärr på fel sätt och tränat på fel saker jämfört med kraven! Man har helt enkelt inte tillräckligt bra koll på det man måste. Aspiranterna kör för otydligt och i sin “egna värld”. Det är därför 2/3 misslyckas på körprovet. Det är just det här KörkortStockholm hjälper er att undvika.

Fundera lite på följande:
En bil ska besiktas varje år för att vara trafiksäker.
En förare tar körkort en gång och följs aldrig upp igen. Tror du att människan lägger på sig olater under 25-30 år med körkort? Tror du att dessa olater, ofta omedvetet, förs över till din elev? Tyvärr vet jag att så är fallet.

Att under övningskörningstiden komplettera med hjälp av KörkortStockholm innebär att du som handledare får de bästa tipsen och råden för hur du på ett snabbt, effektivt och billigt sätt kan guida din elev till ett godkänt körprov. Många tror att uppkörningen är svår och komplicerad men vi vet att har man bara övat på rätt saker och på rätt sätt blir det tämligen enkelt.

KörkortStockholm drivs av Körkontroll AB och ägs av Magnus Fors. Magnus har många års arbetslivserfarenhet på Trafikverket som förarprövare/trafikinspektör och har bedömt 15 000 körprov. KörkortStockholms vision är att göra övningskörningen resultatinriktad, målmedveten, kostnadseffektiv och rolig.

Alla parter – KörkortStockholm, Trafikverket, Transportstyrelsen, STR och trafikskolor – har samma mål: Att få trafiksäkra förare på vägarna.

PRISER
BOKA HÄR