Mer information

Jag innehar spetskompetens inom t.ex. eco-driving, trafiksäkerhet, trafikförfattningar, kursplaner för körkort, interna utbildningar och fortbildningar från Trafikverket. Dessutom har jag samtliga behörigheter på körkortet.

Magnus behörigheter
Magnus utbildningar från Trafikverket

Hur går det till?

Du och din handledare övningskör som vanligt på era motorcyklar. Jag kör min egen mc och kommunicerar med er via intercom som jag tillhandahåller. Jag bedömer först körningen, därefter pratar/coachar jag er om körprovets kravnivå. Ni får konkret feedback med massor av specifika tips, råd och förbättringar för er körning kopplat till körkraven på Trafikverket. Vi diskuterar lågfart-högfart-broms-provet samt körning i trafik. Givetvis får ni svar på alla era funderingar.

Prisvärd tjänst

Alla som anlitat mig har blivit väldigt tacksamma, positivt överraskade och medvetna om hur körprovet på Trafikverket faktiskt går till. Ni blir helt enkelt mer förberedda och mindre nervösa inför körprovet.

Att komma ordentligt förberedd till körprovet sparar pengar och frustration. Köerna för omprov är idag fruktansvärt långa.

Om KörkortStockholm.se

KörkortStockholm drivs av Körkontroll AB och ägs av Magnus Fors. Bolaget startade 2017 och har sitt säte i Hässelby. Körkontroll AB har ingen besökslokal. Vi träffas “på fältet”, vanligtvis IKEA Barkarby då jag arbetat i det området.

Pris

Först görs en analys av er körning, 550 kr för 45 min, precis som ett körprov.
Därefter kan man fortsätta att utvecklas för 600 kr/h (minutpris), så länge ni själva önskar.
Körkontroll AB innehar F-skattsedel och fakturan betalas via BankSwish eller BankGiro inom 7 dagar.
Kostnaden anges alltid inkl.moms. 

Kontakt

Öppet alla dagar. Föreslå gärna en tid ni önskar.
Utgångspunkten är vid IKEA Barkarby på en tid som passar oss båda. (Annan plats enligt överenskommelse, då tillkommer rese-ersättning)
Maila, ring eller sms:a. Välkommen!

magnus@korkontroll.se

076-550 33 15

 

Godkänd för F-skatt
www.körkortstockholm.se

Körkontroll AB, Magnus Fors
Org.nr. 559108-9684

Säte i Hässelby
076-550 33 15