Känner du obehag i trafiken eller undviker du bilkörning av rädsla?

Att vara rädd eller känna olust inför att ge sig ut i trafiken är inget ovanligt. Kanske har man helt enkelt inte behövt köra bil på länge eller så har man varit med om någon jobbig händelse som gjort att man hållit sig borta från vägarna. Oavsett vad orsaken är så blir det för de allra flesta en nedåtgående spiral där det blir läskigare och läskigare att ta bege sig ut ju längre man väntar…

Jag upplever körning som något trevligt, roligt och en känsla av frihet. Jag vill inte att du ska tvingas låta bilen stå när du faktiskt behöver den, på grund av rädsla. Med min tjänst står jag redo att hjälpa dig övervinna rädslan. Jag hjälper till med stöttning, tips och råd för att få dig att känna dig säker som förare igen. Det kan vara allt ifrån hur bilen faktiskt fungerar, tillämpa regler och kunskap om eco-driving till hur trafiksäkerhet fungerar och samspelt med andra i trafiken. Framförallt vill jag hjälpa till så att du ser trafiken på ett sätt som gör den mindre “jobbig” att köra i.

Eftersom rädsla är något som är unikt för varje människa går vi under vårt första möte igenom hur du tänker och känner kring bilkörning och olika trafikmoment. Detta för att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Du bokar sedan den här tjänsten som du vill, hela vägen fram till att du känner dig tillräckligt trygg själv igen!

PRIS: 600kr / 60min  (minuttaxa)