076-550 33 15
ÖPPETTIDER
Alla dagar 10-21

PROVA-PÅ-UPPKÖRNING

Upplev ett körprov, hos en utbildad körprov-förrättare och få de bästa tipsen!    

Har ni övningskört ett tag men känner er osäker på om ni verkligen har lärt er allt det ni behöver för att klara uppkörningen? Nervös inför nya situationer och vill prova på hur det är att bli bedömd under körningen?

KörkortStockholm erbjuder er tjänsten “prova-på-uppkörning” för bil eller MC som går till precis som ett vanligt körprov hos Trafikverket. Du kör, din handledare sitter bredvid och jag från KörkortStockholm sitter i baksätet.

Under körningen blir du bedömd på samma sätt som hos Trafikverket, men med den stora skillnaden att du blir uppmärksammad på dina eventuella svagheter innan det är dags för uppkörning!
2 av 3 övningskör så pass felaktigt att de blir underkända på körprovet hos Trafikverket. Ett par misslyckade körprov blir snabbt en dyr affär. Det kan kännas tråkigt att kugga och självförtroendet börjar svaja. Det är dessutom svårt att få ny tid när du inte längre har “förtur” i Trafikverkets kösystem.

Efter uppkörningen med KörkortStockholm utvärderar vi övningskörningen utifrån de föreskrifter, regler och krav som ställs för ett godkänt körprov. Vi går igenom de delmoment som behöver förbättras och ger er maximalt med skräddarsydda tips och råd vad just ni behöver träna eller tänka på så du kan komma väl förberedd inför ditt riktiga körprov.
Vi finns också tillhands med peppning före uppkörningen för att öka chanserna och justera körbeteendet.

PRIS: 299 kr /30 min

BOKA HÄR